karácsonyi üdvözletek jókívánságok vicces, sms – 1

péntek, augusztus 9, 2013

Elmarad a karácsony. Mária mindent bevallott.

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!

   

Békés,kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós karácsonyt!

Ha egy dagadt, piros ruhás pasi megragad és betuszkol egy zsákba ne ijedj meg. Csak arról van szó,hogy téged kértelek ajándékként a télapótól!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort,
búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Csillagszóró szórja fényét,
árasztja a szeretetet s a békét.
Angyalka száll házad felett,
hogy átadjon egy üzenetet: BOLDOG KARÁCSONYT!

Az egyik lábam karácsony, a másik Szilveszter, gyere kislány ugorj be a két ünnep közé!

Mikor együtt vannak a családok,
eszembe jutnak a barátok!
Miközben bejglit zabálok,
sokat gondolok rátok!
Boldog karácsonyt!

Lélekemelő, mindazonáltal kalória-túltengésben is gazdag Karácsonyi Ünnepeket, valamint derűlátó Szilveszteri sóhajtást és elképesztően mázlista Új Évet kívánok!

Én ma már nem teszek-veszek.
Egész nap csak sokat eszek.
Jézuskával piálok,
Boldog Karácsonyt kívánok!

Ezen a napon, Jézuskának születésnapja vagyon, ezen alkalomból egy rakás ajándék nyomjon agyon! Boldog Karácsonyt, egészséget, békességet! Áldott Karácsonyt és eredményekben gazdag Újévet!

Hull a tüske a fáról, házba hoztuk tanyáról, karácsonyra csupasz a fa, a karácsony csuda kafa! A lényeg úgyis a szeretet, csak ki viszi el a szemetet?!

Piros alma, mogyoró, a karácsony csudajó, tele a fa ajándékkal, apa beszél a szomszéddal – de most az egyszer nem vitáznak, ölelkeznek, kezet ráznak. A szívünk ma mindenkinek nyitva: a karácsony ezért olyan ritka.

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt! Boldog karácsonyt

Erdő szélén ezüstfenyő, arany ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbe állja, tekintetük megcsodálja, gondold, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt kívánok!

   

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Rókacsalád a wc-ben, Győzike a tv-ben. Több rímet nem vágok, Boldog Új Évet Kívánok!

Irigykedve néz most a Húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr!
Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények,
kívánunk boldog karácsonyt, új évet!

Bulldog, karajcsont

Feliratkozás a viccfutárra:
V I C C É R T E S Í T Ő

Viccfutár